Ontdek de wereld van Brussel

Dagje naar Nederland? Dit zijn de leukste shoplocaties van Nederland

In Nederland zijn er ontzettend veel verschillende shoplocaties. We hebben de leukste locaties voor je op een rij gezet. We hebben hierbij gekeken naar de efficiëntie, omgeving en het overzicht van de verschillende producten/winkels/merken.

Online shoppen

De beste en meest opkomende locatie is natuurlijk het online shoppen. Dit is niet een fysieke locatie maar een de plek waar je alles kan vinden. Er zijn ontzettend veel grote webshops waarbij je van alles kan vinden aan merken en soort kleding. Een aantal van deze webshops zijn bijvoorbeeld Zalando, Dutch Designer outlet, Wehkamp en ga zo maar door. Een groot voordeel bij online shoppen is dat je niet naar een specifieke plek hoeft. Je kan je kleding gemakkelijk thuis passen. Je hoeft dus niet meer in de rij te staan. Koop je schoenen, broeken, truien, overhemden etc. gewoon online. Naast de standaard producten kan je natuurlijk ook gemakkelijk je strings of BH kopen.

Bataviastad

Een locatie waar je wel fysiek heel kan is Bataviastad. Hier vind je alle grote merken en soms met hele mooie aanbiedingen. Daarnaast is het een leuk dagje uit om met vrienden of familie heen te gaan. Bataviastad heeft ruim 150 winkels met allerlei verschillende merken. Je vind er niet alleen maar kleding maar ook verschillende eettententjes. Daarnaast vind je bijvoorbeeld ook een Espresso store en een Magnum store. Deze winkels zorgen ervoor dat je een exclusief dagje shoppen krijgt.

Roermond designer outlet

In Roermond vind je naast de mooie winkelstraten ook een grote designer outlet. In deze outlet vind je meer dan 200 designermerken en vaak ook nog voor een goedkope prijs. De aanbieding zijn niet ver te zoeken, en je bent daarom ook wel even bezig voordat je klaar bent met shoppen. Net iets buiten de outlet vind je ook een bioscoop waar je dag goede kan afsluiten met een leuke film. Je vind er veel exclusieve mode merken, sierraden winkels en exclusieve pop-up stores.

De outlet is gemakkelijk te bereiken via het treinstation of met de auto. Je auto kan je parkeren op de grote parkeerplaats rondom de outlet.

Hoog Catharijne Utrecht

In Utrecht vind je naast het station Hoog Catharijne. Sinds kort is dit grote overdekte winkelcentrum verbouwd en is er een nieuwe passage open waardoor je helemaal rond kan lopen en winkelend richting de binnenstad loopt. Je vind hier standaard winkels zoals H&M en C&A maar ook Pop-up stores, bijvoorbeeld rond kerst heb je een grote kerstdecoratie winkel. Daarnaast vind je in veel eettentjes in het gezellige winkelcentrum.

Gerelateerde verhalen

Ontdekken

Hoe houd je je kleding het langst mooi?

Heb je net de hele stad leeg gekocht, en je garderobe gevuld met nieuwe...

Het meest veelzijdige kraamcadeau

Je kunt er billetjes mee afdrogen. Gebruiken voor in het wiegje. Tijdens de voeding...

Lekkere en gezonde dipsauzen en spreads

Spreads of dipsauzen zijn veelzijdig, gemakkelijk en erg lekker. Je hebt gezonde versies zoals...

Waarom het dit jaar tijd wordt voor een Triumph...

Misschien denk je er al jaren over na, maar het kan ook dat je...

Wat te doen voordat je je babykamer inricht.

In deze post ga ik u alle details vertellen om uw keuze goed te...

Hoe Dymo labels jouw bedrijf helpen

Wil jij werken aan de professionaliteit van jouw bedrijf en tegelijkertijd tijd besparen? Dan...

Populaire Categorie