Ontdek de wereld van Brussel

Mcdartshop.nl voor al je dartspullen

Een populaire sport om zowel te kijken maar ook om zelf te beoefenen is darts. Het is een laagdrempelig spelletje dat je zowel thuis, bij vrienden of in de kroeg kunt spelen. Het enige dat je nodig hebt is een dartbord, dartpijlen en natuurlijk een beetje oefening. Je wil immers geen gaten in de muur gooien, maar juist de euforie voelen van die score van 180, het precies in het midden gooien (de bullseye) van het bord of die ene belangrijke dubbel om de wedstrijd te winnen. Om een beetje goed deze sport te kunnen beoefenen is het belangrijk dat je de juiste materialen in huis hebt. Mcdartshop.nl is de specialist in dartspullen die je daarbij kan helpen. Of het nu gaat om een goede set dartpijlen of professionele dartborden: bij Mcdartshop.nl ben je gegarandeerd aan het juiste adres.

Dartpijlen: waar moet je op letten?

Om te beginnen met darten heb je goede betrouwbare spullen nodig waarmee je lekker aan de slag kunt en waar je je goed bij voelt. Om punten te kunnen scoren heb je naast dartborden ook dartpijlen nodig. Een dartpijl bestaat uit vier onderdelen: een punt, de barrel, een shaft en een flight. In het assortiment van Mcdartshop.nl vind je gehele dartpijlen voor zowel beginners als professionals, maar ook deze losse onderdelen. Dat is altijd handig wanneer je flights kapot zijn, of wanneer je merkt dat je beter kan gooien met een ander gewicht dartpijl. Je kan dan een onderdeel vervangen door een lichter of zwaarder model. Let daarom ook goed op of de dartpijl die je aanschaft goed in de hand ligt en lekker gooit. Je kunt dit mede testen door te spelen met de verschillende soorten grip die op de pijlen zitten. Met bijvoorbeeld een ruwere grip laat je de pijl wat later los en kun je wat beter sturen.

Vind de beste dartborden voor thuis

Na het kiezen van de juiste dartpijlen is het wel zo handig dat je deze pijlen ook daadwerkelijk ergens in kunt gooien. Een bord op de muur tekenen heeft niet zoveel zin natuurlijk! Professionele dartborden is dus een must voor iedere dartliefhebber die wel van een pijltje gooien houdt. Er zijn veel verschillen merken beschikbaar. De meest bekende zijn die van Winmau, Unicom, Mission en Bulls. Deze zie je ook vaak voorbijkomen bij de professionele wedstrijden op televisie. Voordat je een dartbord gaat aanschaffen is het vooral belangrijk om na te gaan of je gewoon voor de lol gaat spelen, of dat je ook professioneel aan de slag wilt. De prijsklasse tussen deze twee verschillende soorten dartborden is namelijk best fors. Het verschil zit met name in het materiaal dat is gebruikt om het dartbord te maken. Je pijl blijft door de keuze van het materiaal beter in een professioneel dartbord hangen dan in een niet-professionele.

 

Gerelateerde verhalen

Ontdekken

Waarom drank online kopen beter is

Als het op alcohol aankomt, is online kopen een geweldige manier om geld te...

Mcdartshop.nl voor al je dartspullen

Een populaire sport om zowel te kijken maar ook om zelf te beoefenen is...

Lees meer over hoe je weer binnenkomt

De feestdagen komen er binnenkort weer aan, dat betekent veel feesten binnenshuis, maar ook...

Een vijver kopen: de opties en de aanleg

Als je een mooie, grote tuin hebt, zou het kunnen dat je zoekt naar...

Beginnen met sporten? Zo pak je dat aan!

Je weet dat je iets aan je gezondheid moet doen. Dat het belangrijk is...

iPhone SE 2020 nóg beter dan iPhone 8

iPhone SE is in 2020 uitgebracht en laat zich het best presenteren als de...

Populaire Categorie