Ontdek de wereld van Brussel

Met deze tips kan je snel online jouw motor verkopen

Als je jouw motor wil verkopen dan heb je keuze uit verschillende verkoopkanalen om jouw motor verkopen. Je kunt bij de dealer jouw motor verkopen, maar ook online zijn er verkoopkanalen te vinden. Hoe kan je het snelst jouw motor verkopen? Met de tips die je in dit artikel vindt, kan dat snel gaan. Zijn er andere online verkoopkanalen naast OSW waar je jouw motor kunt verkopen? 

Sneller online jouw motor verkopen doe je met deze tips 

Als je jouw motor gaat verkopen dan kan je dit via een dealer doen. Dit is handig als je de motor gaat inruilen. Je krijgt wel een minder hoge prijs dan wanneer je de motor zelf verkoopt via andere kanalen. Krijg je wel een redelijke inruilprijs? Dan is het niet mogelijk om op de nieuwe motor af te dingen. Het omgekeerde gebeurt ook, als je een nieuwe motor koopt, dan kan je vaak meer korting bedingen als je geen motor inruilt. Als je alleen jouw motor wil verkopen, is het handig om te kijken naar andere kanalen. Online jouw motor verkopen zorgt ervoor dat je het in eigen beheer houdt en zo maak je de grootste kans om de motor snel te verkopen. Zorg er wel voor dat je goede en mooie foto’s online zet. Omschrijf de motor daarnaast op een persoonlijke en eerlijke manier. Kies uiteraard voor een goede prijs, en zet jouw telefoonnummer erbij zodat de potentiële kopers jou kunnen bellen als ze vragen hebben. Schrijf een goede advertentie door het merk, model en bouwjaar te benoemen. Stip ook eventuele mankementen aan in de advertentie.

Via OSW jouw motor verkopen

Het heeft veel voordelen om als particulier online jouw motor te verkopen, zo kan je immers een betere prijs krijgen en je hoeft geen btw af te dragen. Daarnaast hebben online verkoopkanalen een groot bereik. Een nadeel van particulier verkopen is dat een advertentie schrijven en plaatsen veel werk kost. Daarnaast moet je het op een goede manier onder de aandacht brengen. Dit kan een groot nadeel zijn als je niet bekend met zelf advertenties plaatsen op verkoopkanalen zoals Marktplaats. Ook kunnen er praktische ongemakkelijkheden zijn zoals proefritjes maken, onzin biedingen en papieren rompslomp. Voor velen is dit toch herkenbaar en hebben dan ook geen zin in dat soort situaties. Voor deze mensen bestaan er andere kanalen om je motor te verkopen, zoals OSW. OSW neemt de verkoop in beheer waardoor jij bijna niks meer hoeft te doen.

Gerelateerde verhalen

Ontdekken

Mathieu van der Poel: een profiel

Van veldrijder ontpopt tot één van de populairste wegwielrenners in Vlaanderen en Nederland: 27-jarige...

De beste wegwerpcamera’s voor elke gelegenheid

Er is iets met wegwerpcamera's dat ze gewoon zo leuk maakt. Misschien is het...

Met deze tips kan je snel online jouw motor...

Als je jouw motor wil verkopen dan heb je keuze uit verschillende verkoopkanalen om...

De lente in de tuin

Het is lente en dat zien we aan alles terug in de natuur. De...

7 geweldige restaurants in Brussel voor een lekker stuk...

Ben je een echte vleeseter en bezoek je binnenkort Brussel? Dan zijn er een...

Cadeautips voor Vaderdag

Op vaderdag staan we allemaal aan de zijde van onze vaders en dat is...

Populaire Categorie