Ontdek de wereld van Brussel

Door weer en wind met uw beste vriend

Als echte avonturier, bent u misschien vaak te vinden in de natuur. Door weer en wind, u bent het liefst altijd buiten te vinden. Veel mensen zullen dit niet altijd kunnen waarderen, de meesten genieten alleen van de zon, maar niet van wind, regen of zelfs sneeuw. Maar dat houdt u allemaal niet tegen om naar buiten te gaan. Gelukkig heeft u een trouwe viervoeter die wel altijd bereid is met u naar buiten te gaan.

Honden zijn er niet voor gemaakt om de hele dag binnen te zitten, die gaan het liefst ook de natuur in natuurlijk. Het is gezond, zelfs noodzakelijk om een paar keer per dag met uw hond naar buiten te gaan. Maar niet alle honden zijn bestand tegen iedere weersomstandigheid. Gelukkig heeft Hurtta de perfecte oplossing hiervoor. Want net zoals wij mensen ons gepast kleden op de weersomstandigheden, zo moet dat ook voor uw vierpotige vriend. 

Hurtta is een Fins merk voor beschermende kleding voor actieve honden. Zo kan iedere hond van de natuur genieten, ondanks de harde weersomstandigheden. En hierbij gaat het niet alleen om koude, maar ook om warme dagen. Het is namelijk zo, dat honden niet op dezelfde manier zweten als wij mensen. Daarom is het uitermate belangrijk, dat honden op een andere manier verkoeling krijgen. U zou natuurlijk niet willen dat uw hond in een keer omvalt door de extreme hitte. Een Hurtta cooling vest helpt uw hond door middel van waterkoeling. 

Een andere functie voor de Hurtta vesten, is natuurlijk in koude weersomstandigheden. Hier zijn verschillende soorten “harnassen” voor. Bijvoorbeeld een verstevigd harnas, of een regenjas. Ook zijn er zwemvesten beschikbaar. Er zijn zelfs speciale, verstevigde  touwen en lijnen om aan het harnas vast te maken. Zo vermindert u iedere kans om uw hond in gevaar te brengen, en kunt u relaxed op pad in de wilde natuur.

Zo kunt u bijvoorbeeld geruster de Ardennen verkennen. Lekker bergen beklimmen en door het bos struinen. In gebieden waar misschien een soort afgrond kan zitten, doet u uw hond het verstevigde harnas om, een verstevigd touw erbij, en voila. Uw hond is veilig en wel om ieder avontuur aan te gaan. Of misschien wilt u wel langs een klein riviertje lopen, met veel losliggende stenen. Ook hier is het handig om extra bescherming te hebben voor uw viervoeter. Misschien denkt u nu: dat is toch allemaal niet nodig? Maar misschien is het juist handig, om altijd het zekere voor het onzekere te nemen, en goed voor uw dier te zorgen. 

Gerelateerde verhalen

Ontdekken

Afbraakwerken: hoe begin ik eraan?

Voor de eerste keer aan afbraakwerken beginnen is niet van de poes. Er komt...

Cognac en haar smaakgenoten

Cognac is een type mousserende witte cognac gedistilleerd in de oorspronkelijke wijnregio Cognac, Frankrijk....

Top 8 bezienswaardigheden in Brussel

Grote Markt De Grote Markt, het kloppende hart van het centrum van Brussel, altijd gezellig...

Vertrek vanuit Brussel naar deze 3 geweldige steden

Ben jij van plan een weekendje weg te gaan? Dan hebben wij een aantal...

Boeken verkopen via Bol

Bol is de bekendste plek op het internet om je boek te verkopen. Niet...

Tips voor een weekendje Brussel

Brussel heeft in 2019 een top jaar gehad als het aankomt op toerisme. Er...

Populaire Categorie