Ontdek de wereld van Brussel

Door weer en wind met uw beste vriend

Als echte avonturier, bent u misschien vaak te vinden in de natuur. Door weer en wind, u bent het liefst altijd buiten te vinden. Veel mensen zullen dit niet altijd kunnen waarderen, de meesten genieten alleen van de zon, maar niet van wind, regen of zelfs sneeuw. Maar dat houdt u allemaal niet tegen om naar buiten te gaan. Gelukkig heeft u een trouwe viervoeter die wel altijd bereid is met u naar buiten te gaan.

Honden zijn er niet voor gemaakt om de hele dag binnen te zitten, die gaan het liefst ook de natuur in natuurlijk. Het is gezond, zelfs noodzakelijk om een paar keer per dag met uw hond naar buiten te gaan. Maar niet alle honden zijn bestand tegen iedere weersomstandigheid. Gelukkig heeft Hurtta de perfecte oplossing hiervoor. Want net zoals wij mensen ons gepast kleden op de weersomstandigheden, zo moet dat ook voor uw vierpotige vriend. 

Hurtta is een Fins merk voor beschermende kleding voor actieve honden. Zo kan iedere hond van de natuur genieten, ondanks de harde weersomstandigheden. En hierbij gaat het niet alleen om koude, maar ook om warme dagen. Het is namelijk zo, dat honden niet op dezelfde manier zweten als wij mensen. Daarom is het uitermate belangrijk, dat honden op een andere manier verkoeling krijgen. U zou natuurlijk niet willen dat uw hond in een keer omvalt door de extreme hitte. Een Hurtta cooling vest helpt uw hond door middel van waterkoeling. 

Een andere functie voor de Hurtta vesten, is natuurlijk in koude weersomstandigheden. Hier zijn verschillende soorten “harnassen” voor. Bijvoorbeeld een verstevigd harnas, of een regenjas. Ook zijn er zwemvesten beschikbaar. Er zijn zelfs speciale, verstevigde  touwen en lijnen om aan het harnas vast te maken. Zo vermindert u iedere kans om uw hond in gevaar te brengen, en kunt u relaxed op pad in de wilde natuur.

Zo kunt u bijvoorbeeld geruster de Ardennen verkennen. Lekker bergen beklimmen en door het bos struinen. In gebieden waar misschien een soort afgrond kan zitten, doet u uw hond het verstevigde harnas om, een verstevigd touw erbij, en voila. Uw hond is veilig en wel om ieder avontuur aan te gaan. Of misschien wilt u wel langs een klein riviertje lopen, met veel losliggende stenen. Ook hier is het handig om extra bescherming te hebben voor uw viervoeter. Misschien denkt u nu: dat is toch allemaal niet nodig? Maar misschien is het juist handig, om altijd het zekere voor het onzekere te nemen, en goed voor uw dier te zorgen. 

Gerelateerde verhalen

Ontdekken

Een audicien aan huis: van alle gemakken voorzien

Heb je problemen met jouw gehoor? Dan wil je hier het liefst zo snel...

Ontdek het comfort en gemak van een traplift

Op oudere leeftijd of bij bepaalde chronische aandoeningen kan een trap in de woning...

Welke matrassen zijn goed?

Veel mensen hebben een slechte nachtrust en dit is heel slecht voor je gezondheid....

Duister of licht op de juiste momenten

De zomer mag dan wel een geweldig seizoen zijn, maar ze zorgt ook voor...

De perfecte menu voor een zomerse barbecue

Feest! Het barbecue seizoen is eindelijk terug. Wat is er beter dan met je...

Alles wat jij moet weten over melamine servies

Op de camping wil je van alle gemakken zijn voorzien. Hiervoor heb je echter...

Populaire Categorie