Ontdek de wereld van Brussel

Al gehoord van de fameuze illy iperespresso?

De fameuze illy iperespresso is het meer dan waard om uitgebreid besproken te worden. Dit systeem is gepatenteerd door illy en wordt beschermd door maar liefst vijf patenten. De revolutionaire illy iperespresso technologie werd gecreëerd om iedereen te laten genieten van een heerlijke espresso die altijd lekker intens is en een sterk en blijvend aroma heeft. Hoe doen ze dit? Ontdek het hier!

Voordelen van een illy iperespresso

De illy iperespresso maakt een perfecte espresso en is waardig aan de beste barista’s op de markt. De iperespresso technologie werkt uitsluitend met de speciale illy iperespresso capsules, die bestaan uit een speciale extractiekamer met twee fasen. Een fase is voor hyper infusie en de andere voor emulsie. Het is dankzij de hyper-infusie of pre-infusie dat de illy koffie alle aroma's onttrekt die zich in de dosis koffie in de capsule bevinden. In de emulsie fase wordt de koffie vervolgens uitgestoten in de vorm van dikke en fluweelzachte crème. Bovendien wordt deze koffiemachine zelden vuil, omdat ze nooit echt rechtstreeks in contact komt met de koffie, waardoor de hoogste kwaliteit nooit verandert. Heerlijk toch?

Praktisch en uniek

Het merk illy maakt fantastische koffiemachines die gemakkelijk en praktisch zijn, en daarbovenop een uniek en elegant design hebben. Bijna alle modellen van koffiezetapparaat illy maken gebruik van de technologie van iperespresso capsules, wat deze koffiezetapparaten uniek maakt in hun soort en bovenal de kwaliteit van het kopje koffie garandeert. Elke keer opnieuw.

De beste in de klas

Na een grondige evaluatie van bijna alle illy koffiemachines kan je snel zien dat de meeste modellen op heel sterk op elkaar gelijken. Maar uit de vele recensies die er bestaan, springt er toch eentje bovenuit: de illy X7.1. Dankzij het vintage en elegante design, is deze machine uiterst esthetisch en heeft het al veel klanten letterlijk betoverd. Maar het is vooral de uitzonderlijke kwaliteit van de koffie die het hem doet. Deze is grotendeels te danken aan de technologie van de illy iperespresso capsules. Bovendien is de illy X7.1 uitgerust met een handige melkopschuimer die dit product niet alleen esthetisch en aantrekkelijk maakt, maar ook luxueus en functioneel. Uiteraard heb je keuze à volonté! Ook de andere illy modellen zijn gemaakt van goede kwaliteit en worden gekenmerkt door een uniek design wat zorgt voor heerlijke espresso’s. Anders zou illy, illy niet zijn!

Gerelateerde verhalen

Ontdekken

Bijzonder overnachten in Limburg: tips

Verblijf in een luxe hotel met spa- en wellnessfaciliteiten Als je op zoek bent naar...

De vele voordelen van investeren in crypto

  Investeren is iets wat je echt moet kunnen, maar het is wel iets wat...

Een audicien aan huis: van alle gemakken voorzien

Heb je problemen met jouw gehoor? Dan wil je hier het liefst zo snel...

Ontdek het comfort en gemak van een traplift

Op oudere leeftijd of bij bepaalde chronische aandoeningen kan een trap in de woning...

Welke matrassen zijn goed?

Veel mensen hebben een slechte nachtrust en dit is heel slecht voor je gezondheid....

Duister of licht op de juiste momenten

De zomer mag dan wel een geweldig seizoen zijn, maar ze zorgt ook voor...

Populaire Categorie