Ontdek de wereld van Brussel

Een uitkomst voor iedereen

Wat is ontzettend handig en een uitkomst voor jong én oud? Fietsen! Je hebt ze in alle soorten en maten. De laatste tijd zijn elektrische fietsen in opkomst. Hoewel de eerste varianten nog niet al te best waren, zijn tegenwoordig zijn elektrische fietsen uitstekend. Zo zijn er fietsen speciaal ontworpen voor de lange afstanden en elektrische fietsen die vooral de ouderen onder ons een handje helpen met het rondje door het dorp. Meestal zijn deze praktische fietsen voorzien van een gesloten kettingkast. Daarnaast is het versnelling- en remsysteem ingebouwd. De motor zit overigens ook netjes weggewerkt. Bij een elektrische fiets kan dit op twee plekken: in het voorwiel of onder de trapas. Door deze praktische bouw hebben de soms barre weersomstandigheden veel minder invloed op jouw fiets. Hierdoor is er doorgaans minder onderhoud nodig en kun jij altijd lekker zorgeloos fietsen. Bovendien heb je altijd een prettig duwtje in de rug! Aangezien iedereen andere eisen aan een fiets kan stellen, zet ik een paar pareltjes op een rij. Er is immers een uitkomst voor iedereen.

Moederfietsen

Een populaire variant is de moederfiets. Vandaag de dag kun je een normale moederfiets kopen of een elektrische moederfiets. De laatste optie is een elektrische fiets die voldoet aan de hoge, praktische eisen die moeders aan hun fietsen stellen. Zo moeten niet alleen de kinderen veilig vervoerd kunnen worden. Daarnaast moeten de buggy, luiers, kleertjes en boodschappen ook mee kunnen. Uiteraard moet de moederfiets vanzelfsprekend ook nog eens lekker fietsen. Bij voorkeur wil je het liefst ook dat de fiets nog een beetje stijlvol is. Al deze eisen vormen de basis voor elektrische moederfietsen. Hierdoor is een moederfiets niet zomaar een fiets is met een kinderzitje. De ontwerpers zijn opnieuw rond de tekentafel gaan zitten en hebben samen met de moeders deze fietsen ontwikkeld. Het resultaat is een zeer solide en praktische elektrische fiets die inmiddels bij bijna alle moeders op de verlanglijst staat.

Kinderfietsen

Uiteraard hebben kinderen andere eisen dan volwassen. Dat geldt ook als het om een fiets gaat. Tijdens het uitzoeken van een nieuwe fiets letten kinderen vooral op het aanzicht. Mooie kleuren, het blitse frame of de stoere dikke banden. Ouders gaan graag een stapje verder. Wij denken aan de veiligheid, de degelijkheid en de levensduur. Gelukkig is er een gouden combinatie: de kinderfiets. Er zijn verschillende groottes en uitvoeringen. Hierdoor zit er vast en zeker een uitkomst tussen waar zowel jij als je kind blij van wordt!

Stadsfietsen

Er zijn diverse modellen op de markt wanneer je op zoek bent naar een ‘stadsfiets’. Iedere variant is weer iets anders. Het ligt er doorgaans aan wat de verkoper onder deze term verstaat. Een stadsfiets kan namelijk ook simpelweg een tweedehands fiets zijn. Vooral studenten zijn hier doorgaans op zoek naar. Gelukkig zijn dit soort fietsen in elke stad te koop of te huur. Woon je bijvoorbeeld in studentenstad Utrecht? Dan raad ik je tweedehands fietsen Utrecht aan. Voor een zeer budgetvriendelijke prijs heb je binnen een mum van tijd een perfecte fiets om de stad te doorkruisen en op tijd in de collegebanken te zijn!

Gerelateerde verhalen

Ontdekken

Al gehoord van de fameuze illy iperespresso?

De fameuze illy iperespresso is het meer dan waard om uitgebreid besproken te worden....

Afbraakwerken: hoe begin ik eraan?

Voor de eerste keer aan afbraakwerken beginnen is niet van de poes. Er komt...

Cognac en haar smaakgenoten

Cognac is een type mousserende witte cognac gedistilleerd in de oorspronkelijke wijnregio Cognac, Frankrijk....

Top 8 bezienswaardigheden in Brussel

Grote Markt De Grote Markt, het kloppende hart van het centrum van Brussel, altijd gezellig...

Vertrek vanuit Brussel naar deze 3 geweldige steden

Ben jij van plan een weekendje weg te gaan? Dan hebben wij een aantal...

Boeken verkopen via Bol

Bol is de bekendste plek op het internet om je boek te verkopen. Niet...

Populaire Categorie