Ontdek de wereld van Brussel

Voordelen en nadelen van verschillende douches

Er zijn verschillende soorten douches, ieder met zijn eigen voordelen en nadelen. Aangezien je een douche toch best vaak gebruikt, kan het wel handig zijn om hier een goede investering in te doen. Zo wordt het extra lekker om aan het einde van een lange dag onder de douche te stappen. Ik zal in dit blogje even kort beschrijven wat nou de voor en nadelen zijn van de verschillende soorten douches. Zo kan je goed een doordachte keuze maken!

Douche met douchegordijn

Douchegordijn is persoonlijk mijn minst favoriet. Het blijft namelijk aan je plakken tijdens het douchen, wat gewoon een nare ervaring is. Als je een lichte kleur douchegordijn heb zie je ook al snel het vuil erop zitten. Dit zorgt ook voor een minder fijne douche ervaring. Wat wel makkelijk er aan is, is dat het makkelijk te vervangen is mocht het vuil worden. Je klikt het er zo af, en doet er zo weer een nieuwe aan. Ze zijn ook niet duur, dus als low budget optie is het perfect. Ook leuk dat je online zelf printjes erop kan zetten, dus dan heb je precies het douchegordijn wat bij jou past

Douchecabine

Een douchecabine is simpel, mooi en makkelijk. Het staat goed in elke badkamer, en geeft ook naar mijn idee een beschermde ruimte om in te douchen. Je kan het zo stijlvol maken als je zelf wilt, of juist heel simpel houden. Het vergt wel een stuk meer onderhoud dan een douchegordijn. Zo moet je het regelmatig even schoonmaken, en elke keer na het douchen het ook even drogen om schimmel te voorkomen. Let ook goed op dat het glas in de douchecabine wel veiligheidsglas is. Anders kan vallen heel gevaarlijk zijn. Je kan een hele goede kwaliteit douchecabine kopen bij douche concurrent. Deze heeft een wijde selectie goede douche cabines, die perfect in elke badkamer passen.

Inloopdouche

Inloopdouche is toch wel echt ontzettend mooi. Het ziet er heel erg modern en luxe uit. Vooral in een moderne hedendaagse badkamer staat het heel erg mooi. Het geeft je ook erg veel ruimte om in te douche. Je hebt er wel over het algemeen een vrij grote badkamer voor nodig, het past niet zomaar overal in als je ook nog ruimte wilt hebben voor andere dingen. Pas hier ook bij op dat het veiligheidsglas is wat erin zit. Hiervoor raad ik ook de inloopdouche bij Douche Concurrent aan. Hele mooie douches, goede kwaliteit, en altijd veiligheidsglas. Van al deze soorten douches is de inloopdouche toch wel mijn persoonlijke favoriet, maar meningen zullen altijd verschillen. Lees dus jezelf hier goed over in!

Gerelateerde verhalen

Ontdekken

Bijzonder overnachten in Limburg: tips

Verblijf in een luxe hotel met spa- en wellnessfaciliteiten Als je op zoek bent naar...

De vele voordelen van investeren in crypto

  Investeren is iets wat je echt moet kunnen, maar het is wel iets wat...

Een audicien aan huis: van alle gemakken voorzien

Heb je problemen met jouw gehoor? Dan wil je hier het liefst zo snel...

Ontdek het comfort en gemak van een traplift

Op oudere leeftijd of bij bepaalde chronische aandoeningen kan een trap in de woning...

Welke matrassen zijn goed?

Veel mensen hebben een slechte nachtrust en dit is heel slecht voor je gezondheid....

Duister of licht op de juiste momenten

De zomer mag dan wel een geweldig seizoen zijn, maar ze zorgt ook voor...

Populaire Categorie