Ontdek de wereld van Brussel

Het meest veelzijdige kraamcadeau

Je kunt er billetjes mee afdrogen. Gebruiken voor in het wiegje. Tijdens de voeding is het trouwens ook erg handig. Zorg er wel voor dat het altijd in je luiertas zit. En zeker één extra onderin je wagen. Voor oudere kinderen is het overigens ook nog steeds erg handig. Of voor morsende volwassenen. Kortom dit product is multifunctioneel. En daarom eigenlijk ook hét perfecte kraamcadeau. We hebben het natuurlijk over de veelzijdige hydrofiele doek. 

Hydrofiele doeken

Het is duidelijk dat je nooit genoeg hydrofiele doeken kunt hebben, deze hydrofiele doeken worden namelijk dagelijks gebruikt bijvoorbeeld bij het verschonen, maar ook om in te bakeren. Hydrofiel is een stof die bestaat uit 100% hydrofiel katoen, het is licht en dun en bevat geen stretch. De stof is sterk absorberend en droogt dus erg snel. Dit maakt het natuurlijk uitermate geschikt als kraamcadeau. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een mooi pakket samen te stellen met verschillende items uit hetzelfde kleurenpalet en hier dan de hydrofiele doeken aan toe te voegen. Dit staat niet alleen heel mooi, het zijn ook heel handige items die iedere kersverse ouder kan gebruiken. Het is ook leuk om een mooi pakket te versturen. Dit kan binnen Nederland, maar ook naar het buitenland. Heb je vrienden in bijvoorbeeld Brussel? Stuur ze een mooi pakket. 

Duurzaam speelgoed

Wat ook leuk is om cadeau te geven, of voor jezelf te kopen, is mooi houten speelgoed. Tegenwoordig is dit zeker de trend. Houten speelgoed is duurzamer en gaat dus langer mee. Houten speelgoed vraagt ook wat ‘werk’. Het is geen speelgoed waar je op een knop duwt en te horen krijgt op welke letter van het alfabet je net geduwd hebt. Je kindje moet zelf duwen, trekken, draaien wat tot een actieve geest leidt. Houten speelgoed bevordert ook het samenspelen van ouders en kindjes. Er is meer aanzet tot spelen nodig. Een leuk merk voor duurzaam speelgoed is Little Dutch. Dit Nederlandse merk Little Dutch heeft veel fantastische cadeaus voor baby’s, peuters en kleuters. Al meer dan 10 jaar ontwerpen zij een ruime collectie aan vrolijke en veelzijdige producten, van beddengoed tot houten speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een leuk kraamcadeau voor de babykamer of voor onderweg, bij Little Dutch hebben ze het zeker. 

Gegeven met liefde

Of je nu gaat voor de veelzijdige hydrofiele doek, of voor een mooi stuk houten speelgoed, de ontvanger zal er sowieso blij mee zijn. In deze tijd is goed om aan de toekomst te denken en te gaan voor goede kwaliteit en speelgoed dat lang meegaat. En wat betreft die hydrofiele doek, die kan je na 15 jaar weer gebruiken voor als ze puber zijn en de frisdrank knoeien. 

 

 

Gerelateerde verhalen

Ontdekken

De opkomst van elektrische herenfietsen

Elektrisch is het nieuwe normaal en dit geldt zeker ook voor fietsen. De laatste...

De onmisbare rol van tolken in internationale communicatie

Communicatie is een cruciaal onderdeel van ons dagelijks leven. Of het nu gaat om...

Koffie als kunst: zo werkt het 

Voor mensen over heel de wereld is koffie drinken een dagelijks ritueel. Voor kunstenaars...

Huidtherapie in Brussel: de mogelijkheden

Brussel is een levendige en diverse stad, en er zijn tal van mogelijkheden voor...

Jouw bucketlist: dingen die je in jouw leven moet...

Het leven is kort en er zijn zoveel dingen te ontdekken en te ervaren....

Wat is het verschil tussen de verschillende baanvlakken in...

Hardlopen is een populaire manier om te genieten van de omgeving van Franeker en...

Populaire Categorie