Ontdek de wereld van Brussel

Waarom het dit jaar tijd wordt voor een Triumph Tree kerstboom

Misschien denk je er al jaren over na, maar het kan ook dat je nog nooit een kunstkerstboom hebt overwogen. Veel mensen denken namelijk dat het er ontzettend nep uitziet, en dat het onmogelijk te vergelijken is met een echte boom. Met de komst van de Triumph Tree moet je je mening echter bijstellen. De Triumph Tree is een kunstboom die zó ontzettend echt lijkt dat je hem maar moeilijk kunt onderscheiden van een echte dennenboom. Hij is er bovendien in allerlei verschillende uitvoeringen, zodat je zelf kunt kiezen welk type boom het beste bij je past. Kies voor een statige, hoge boom met wat meer ruimte tussen de takken, of juist voor een veel voller exemplaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende tinten groen. Doorgaans is het zo dat hoe realistischer de boom lijkt, hoe duurder. Het is de investering echter zeker waard, want een kunstkerstboom biedt je ontzettend veel voordelen.

De voordelen van een Triumph Tree kerstboom

Nu je weet dat een neppe kerstboom er net zo mooi uit kan zien als een echte kriebelt het waarschijnlijk al om een kunstexemplaar te kopen. Kunstkerstbomen kopen heeft als grootste voordeel dat je er op termijn geld mee bespaart, ondanks de soms prijzige aanschaf. Zo’n boom gaat namelijk de rest van je leven mee. Na gebruik haal je hem gemakkelijk uit elkaar, en berg je hem op in de bijgeleverde doos. Daarna kan hij naar zolder of naar de opslag, tot je hem in december weer tevoorschijn haalt.

Nooit meer naalden op de grond

Los van het feit dat je geld bespaart met een neppe kerstboom heb je er ook gedurende de gehele kerstperiode geen omkijken naar. In tegenstelling tot een echte kerstboom verliest hij namelijk geen naalden, super handig! Als jij dus ook helemaal klaar bent met het eeuwige stofzuigen, en de naalden door het hele huis hebt liggen doe je er slim aan een nep exemplaar te kopen. De Triumph Tree is dan de beste keuze, want deze is super realistisch en niet van een echte te onderscheiden.

Spaar de natuur met je eigen kunstkerstboom

Het laatste voordeel van een kunstkerstboom zien veel mensen nogal eens over het oog. Elk jaar een nieuwe kerstboom kopen (die doorgaans achteraf wordt verbrand) is natuurlijk een flinke aanslag op de natuur. Als iedereen gewoon gebruik zou maken van een kunstkerstboom dan zouden al deze bomen gewoon in de natuur blijven staan, waar ze voor zuurstof en een schonere lucht zorgen. Beeld je eens in hoe ontzettend veel huishoudens elk jaar een echte kerstboom kopen, en waar deze vandaan komt. Als je eenmaal in de gaten hebt hoe groot de impact daarvan is wil je vanzelf investeren in zo’n mooie Triumph Tree, niet?

Gerelateerde verhalen

Ontdekken

Je motor goed onderhouden? Wij geven tips!

Een motoronderhoud kan een zenuwslopende ervaring zijn, zeker als je er nog niet veel...

Bijzonder overnachten in Limburg: tips

Verblijf in een luxe hotel met spa- en wellnessfaciliteiten Als je op zoek bent naar...

De vele voordelen van investeren in crypto

  Investeren is iets wat je echt moet kunnen, maar het is wel iets wat...

Een audicien aan huis: van alle gemakken voorzien

Heb je problemen met jouw gehoor? Dan wil je hier het liefst zo snel...

Ontdek het comfort en gemak van een traplift

Op oudere leeftijd of bij bepaalde chronische aandoeningen kan een trap in de woning...

Welke matrassen zijn goed?

Veel mensen hebben een slechte nachtrust en dit is heel slecht voor je gezondheid....

Populaire Categorie