Ontdek de wereld van Brussel

Wat te doen voordat je je babykamer inricht.

In deze post ga ik u alle details vertellen om uw keuze goed te maken zonder iets achter te laten.

We beginnen met de trucs om uw vinyls voor de babykamer te kiezen. Het eerste ding … en gewoon om het te bevestigen … Heeft u het wiegje al? Is het al geleverd? Staan alle meubels al op hun definitieve plaats?

Zo niet, wacht dan tot u alle meubels op hun plaats hebt staan voordat u overhaast begint met het plakken van unieke muurstickers. Als je eenmaal alle basisprincipes hebt, kunnen we verdergaan!

Over de afmetingen die belangrijk zijn voor het vinyl van uw babykamer

Nu, pak een meter, potlood en papier en noteer het vrije oppervlak dat u wilt versieren. Om tot deze meting te komen, kunt u een schets maken van de totale hoogte en breedte van uw muur. Plaats de meter op elk oppervlak waar je iets wilt plaatsen zoals je meubels, kast, luiertafel, wieg, ramen en gordijnen, deuren, zelfs de stekkers of wandverlichting als dat het geval is. Ik weet dat je je eerder zwaar en moe voelt, maar de maten en verhoudingen van je kinderkamer vinyl zijn het waard om geen fouten over te maken toch?

Wil je dat het er geweldig uitziet? Nou, kom op als "souffleur" terwijl je partner alles op meet, alles. En hou het resultaat voor jezelf.

Deze stap is belangrijk om te weten hoeveel vrije ruimte je hebt. Wat niet wil zeggen dat je alles gaat versieren!

Om het vinyl in uw babykamer te laten stralen, moet er vrije ruimte zijn en mag de muur niet overbelast worden. Ook hier hebben wij een oplossing voor als je je muur liever niet wilt vol plakken, namelijk onze grote assortiment aan leuke en schattige raamstickers om uw baby kamer perfect te maken!

Probeer dus niet te dicht bij het plafond of de hoeken te decoreren, tenzij het decorontwerp dat je hebt gekozen niet goed geschilderd is. Probeer bijvoorbeeld een afstand van ten minste 30/40 centimeter van het plafond tot uw decoratieve vinyl te laten. Dit kleine gebaar zal er zeker voor zorgen dat uw vinyls er veel mooier uitzien in de kinderkamer.

En hoewel ik herhaal … het hangt allemaal af van het ontwerp van het vinyl, de verdeling van de meubels en uw persoonlijke smaak … om u een voorbeeld te geven zal ik u enkele trucs vertellen om muurstickers voor kinderen te kiezen: als uw muur 250cm breed is versiert u maximaal 220 cm, aan de uiteinden zet u kleine details.

Kies de kleuren van uw vinyl voor de babykamer

U weet ongetwijfeld dat de kleuren van uw meubels, de verf op de muren, het type vloer… een invloed hebben op het uiterlijk en sfeer wanneer we een ruimte binnenkomen. Een kamer van 20m2 met een heel donker parket en al het eikenhouten meubilair is niet hetzelfde als een volledig witte kamer. Tot zover leg ik niets nieuws uit, toch? .

Nu … wat is het gevoel dat u wilt ervaren als u uw babykamer binnenkomt? Wil je een gevoel van frisheid en vrolijkheid? Heb je zin in een warme en gezellige sfeer? Of houdt u meer van neutrale kamers met een gevoel van evenwicht?

Daarom zullen de kleuren die u kiest zeer bepalend zijn. Om het eenvoudig te houden, kunt u drie tinten kiezen (inclusief vloer en muren). Van de drie gekozen, zal een van hen de meest overvloedige 60% ongeveer, die moet altijd het lichtste zijn, Een secundaire toon aan te vullen (30%) en een derde voor details (10%) om een contrast te creëren dat een omgeving comfortabel maakt. Heeft u al in gedachten welke kleuren u wilt? Kies en beslis ze voordat u verder gaat met het kopen of kiezen van andere dingen.

Ik hoop dat deze post nuttig was. Bedankt voor uw tijd!

Gerelateerde verhalen

Ontdekken

De opkomst van elektrische herenfietsen

Elektrisch is het nieuwe normaal en dit geldt zeker ook voor fietsen. De laatste...

De onmisbare rol van tolken in internationale communicatie

Communicatie is een cruciaal onderdeel van ons dagelijks leven. Of het nu gaat om...

Koffie als kunst: zo werkt het 

Voor mensen over heel de wereld is koffie drinken een dagelijks ritueel. Voor kunstenaars...

Huidtherapie in Brussel: de mogelijkheden

Brussel is een levendige en diverse stad, en er zijn tal van mogelijkheden voor...

Jouw bucketlist: dingen die je in jouw leven moet...

Het leven is kort en er zijn zoveel dingen te ontdekken en te ervaren....

Wat is het verschil tussen de verschillende baanvlakken in...

Hardlopen is een populaire manier om te genieten van de omgeving van Franeker en...

Populaire Categorie